Loading

Услуги

Екипът на дентална практика "СВЕДЕНТ" предлага на своите пациенти лечение, отговарящо на най-съвременните тенденции на денталната медицина.

За нас денталната практика е модерен център за услуги, в който грижата за пациента, неговото консултиране и изчерпателно изследване заемат също толкова важно място, както и отличното лечение.

Центърът на нашите услия са пациентите и техните най-високи изисквания - заедно с вас се грижим за здравето и красивите Ви усмивки!
Естетична и възстановителна дентална медицина

Всяка процедура, която възстановява цялостта на зъба и функцията на цялото съзъбие, спада към възстановителната дентална медицина.

Имплантология

Едно от най-съвременните достижения на денталната медицина е възможността за заместване на липсващите зъби с импланти.

Ендодонтия

Науката, която се занимава с лечението на кореновите канали и усложненията на кариозните процеси, се нарича ендодонтия. Когато се извършва кореново лечение, се използват специални инструменти, с които се почистват и дезинфекцират каналите на зъба и след т

Пародонтология

Пародонтологията е науката, която се занимава с лечението на възпалителните заболявания на основата на зъбите - гингивит и пародонтит.

Ортодонтия

Магията, която подрежда правилно зъбите се нарича ортодонтия.

Детска стоматология

Детската дентална медицина се грижи за здравето и профилактикатa на най-малките ни пациенти.

Хирургична стоматология

Оралната хирургия се занимава с лечението на хирургичните заболявания в устната кухина. 

Профилактика

За екипа на дентална клиника Сведент здравето, спокойствието, сигурността и щастливите усмивки на нашите пациенти са от първостепенно значение. 

ОЧАКВАМЕ ВИ

Нашата мисия е поддържането на самочувствието, доброто дентално здраве и красивите усмивки на нашите пациенти! Защото всички ние от Сведент вярваме, че здравето е красиво!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС