Svedent - dental clinic
БългарскиEnglishDeutsch
НАЧАЛО ЕКИП КЛИНИКА ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ ИМПЛАНТИ УСЛУГИ КЛИНИЧНИ СЛУЧАИ КВАЛИФИКАЦИИ КОНТАКТИ  
ИМПЛАНТИ
 
Възстановяване на дефекти с помощта на имплантати
Зъбните импланти наподобяват зъбните корени, изработени са от титан и се поставят от имплантолога в челюстта. Те са оптимален избор при необходимост от възстановяване на един или множество загубени зъби. Чрез тях се възвръща нарушената естетика, функция при говор и хранене, запазва се обема на костта. При възстановяването на дефект със зъбен имплант не се налага изпиляването на съседните, ограничаващи дефекта зъби, като по този начин се избягва и тяхното претоварване.
Имплантите могат да бъдат и Вашият вариант на лечение, при който да се избегне протезирането с подвижни протезни конструкции.
Процедурата по поставяне на имплантите е напълно безболезнена и се извършва под локална упойка.
Поставянето на зъбен имплант изисква наличието на достатъчен обем кост, което се установява след обстоен преглед и допълнителни изследвания. При липса на кост може чрез костно-заместителни процедури да се възстанови загубеният обем, като на този или следващ етап се поставя импланта/имплантите. Всичко зависи от конкретната ситуация и е стого индивидуално.
Последващото протезиране върху импланта наподобява това върху естествен зъб, като могат също така да се използват и високо естетични изцялокерамични конструкции.
Дентална клиника "СВЕДЕНТ" работи с импланти на водещи фирми в тази област.
 
© Svedent 2005 - 2009. Всички права запазени.
02/4446334
Дентална клиника СВЕДЕНТ