Svedent - dental clinic
БългарскиEnglishDeutsch
НАЧАЛО ЕКИП КЛИНИКА ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ ИМПЛАНТИ УСЛУГИ КЛИНИЧНИ СЛУЧАИ КВАЛИФИКАЦИИ КОНТАКТИ  
КЛИНИКА
 
Стоматолгична практика "СВЕДЕНТ" предлага на своите пациенти компетентно и професионално обслужване, приветлива и спокойна обстановка, индивидуален подход и лечение, отговарящо на най-съвременните тенденции в стоматологията.

Нашият екип предлага широк спектър от услуги, като особено ударение поставяме върху естетичната стоматология, имплантологията, пародонтологията и ендодонтията.

Екипът ни възприема денталнатa практика като модерен център за услуги, в който грижата за пациента, неговото консултиране и изчерпателно изследване заемат също толкова важно място, както и отличното лечение.

Работата с оперативен микроскоп повишава качеството на ендодонтското лечение, дава възможност да бъдат прелекувани зъби с фрактурирани канални инструменти и възстановителните процедури да бъдат изпълнявани с абсолютна прецизност.

Работим в колаборация с едни от най-добрите зъботехнически, рентгенови и микробиологични лаборатории.

Гордеем се с добре планирания си работен график, който улеснява пациентите при планиране на времето, отделено за стоматологичното здраве и естетиката на усмивката.

ГАЛЕРИЯ
Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер
Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер
© Svedent 2005 - 2009. Всички права запазени.
02/4446334
Дентална клиника СВЕДЕНТ